Soren Ventegodt a Alice Najmanová v ČR! 11.-13. listopadu 2011

15.10.2011 18:47

Najděte sami sebe - Uzdravte  svůj život 
se Sorenem Ventegodtem
    11. - 13. listopadu 2011

Tento kurz bude zaměřen na znovuobjevování sama sebe pomocí mluveného slova, lidského dotyku a hlubokého sebepozorování s cílem dosáhnout zlepšení kvality života, štěstí a zdraví.

Zaměříme se na uzdravování našich emocí, osobní růst a na pozitivní přístup k životu. Účastníci  budou pracovat se všemi aspekty těla, mysli, duše a srdce tak, aby znovu nalezli sami sebe a byli šťastnými lidmi - takovými, jakými  v hloubi opravdu jsme.

Blíže se podíváme na aspekt vědomí, lásku a sexualitu a porozumíme, jak můžeme lidem pomoci znovu se uzdravit  i z velice hlubokých fyzických a duševních traumat.

Účastníci kurzu budou pracovat v párech i ve skupině.

Tento kurz je vhodný pro každého se zájmem o osobní růst!

Soren Ventegodt, MD, EU-MSc-CAM je  uznávanou dánskou kapacitou v oblasti holistické medicíny, psychologie a sexuologie.

Jeho neotřesitelná  víra v to, že plné spirituální a sexuální zdraví je zapotřebí k tomu, aby člověk dosáhl vysoké kvality života a byl šťastný, ho řadí mezi kontroverzní myslitele dnešního vědeckého a lékařského světa.

Soren  je oddaným studentem Osho, Sathya Sai Baby a Moojiho.

Cena: kurz 600,- Kč  (možnost ubytování v ceně Kč 150,-/den)

Osobní konzultace: Jedinečná příležitost osobní konzultace se Sorenem Ventogodtem v době jeho návštěvy České Republiky v hodnotě 1.000,- Kč

Místo konání:  Kněževes u Prahy

Případné dotazy o tomto jedinečném kurzu zasílejte Alici na: alice@yourhealthwithin.com