Reiki 1 - seminář Kněževes 17.-18. září 2011

29.08.2011 18:43

Ráda bych vás informovala o  seminářích Ing. Karla Daňka .

Semináře jsou různého druhu a přitom směrují za stejným cílem ;  stát se celistvou bytostí.

 

Lektor: Ing. Karel Daněk pracuje jako poradce pro osobní a duchovní růst, alternativní psychoterapeut se specializací na terapie rodinných a partnerských vztahů, autorem Cesty intuice ® - lektorem seminářů o intuici, karte-terapii a muzikoterapii. Zabývá se také pránickým léčením (čakry), léčením kameny a energií stromů.

 

Nejbližší akce

 

Reiki 1 v Kněževsi ( Praha)

Termín konání: 17.9. - 18.9.11

Začátek v sobotu 10:00 – ukončení v neděli 14:00

Cena kurzovného 1500,- Kč

 

Poblíž Prahy, v dosahu pražské MHD, v Kněževsi, se uskuteční kurz Reiki 1 pro ty, kdo si pod slovem Reiki nepředstavují ani tak "zázračnou energii", jako spíše životní styl vedoucí ke zdraví - sebeuzdravení a především počátek duchovní cesty.

Účastníkům je předána iniciací schopnost působit Reiki. Nabízí možnost ověřit si schopnosti vnímání energie a cvičení ke zdokonalení této schopnosti. Účastníci si prakticky osvojí základní postupy ošetření Reiki na sobě i na druhých osobách, naučí se techniku dynamického působení, působení očima a techniku vyrovnávání polarit lidského těla. Účastníci obdrží manuál s vysvětlením základních pojmů a návody k cvičením i postupu ošetření.

 

Přihlásit se můžete zde:

( nejdříve se na https://www.webspirit.cz  zaregistrujte)

 

https://www.webspirit.cz/index.php5?page=action&action=164&show=action

 

pokud nedostanete potvrzení o přihlášení, napište na email či zatelefonujte: 602295182